...3 súťaže, 1 pohár...

16.07.2010 17:27

Dňa 3.7. sme sa zúčastnili pohárovej súťaže v Rybanoch. Ženy tentokrát bežali s výpomocou na rozdelovači. Náhradou za Strunku robila Paťa z Krásna, ktorej ďakujeme :). Dievčatá išli na istotu a útok dokončili s časom 19,85. Umiestnili sa na 3. mieste, s ktorým boli spokojné.

Mužom to tentokrát nevyšlo po zaváhaní na koši, ktorý sa rozhodol si zaplávať na hladine vody. Chlapci dosiahli čas 16,72 a skončili až na 11. mieste.

V nedeľu 4.7. sa v obci Trenčianské Stankovce konalo ďalšie kolo SMHL. Šli sme sem s cieľom nazbierať stratené body. Ženy svoj útok slušne rozbehli, no C-éčky na rozdelovači si to na poslednú chvíľu rozmysleli, a odpojili sa od rozdelovača. Aj keď sa zdalo, že všetko je stratené, baby svoj útok nakoniec s veľkou námahou dokončili až v čase 43,13 a skončili na 12. mieste.

Muži to dobre začali, no po malých zaváhaniach zrazili terče v čase 15,89 a skončili na 14. mieste.

Ani námáhavý víkend ženám nestačil a tak sa dohodli, že v pondelok 5.7. skúsia šťastie ešte v Dohňanoch, nakoľko aj oni boli na našej súťaži. Tentokrát mali  na rozdelovači požičané dievča z Kvášova. Baby so zaváhaniami dosiahli čas 22 a skončili na nepopulárnom 4. mieste, ktoré ich stále prenasleduje.

Autor: Strunka

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.