Náročný víkend

13.06.2011 22:43

 

Tak a máme za sebou ďalší hektický víkend. Stihli sme 3 súťaže. Ako prvú sme si odkrútili obvodovú súťaž v Nedašovciach. Ženy svoj vodný útok predviedli s Paťou na koši a mali čas 22,40. Muži svoj útok rozbehli celkom dobre, až po B-éčkový spoj, ktorý voda rozpojila. A tak náš Jojo skončil celý mokrý! Chcel sa doma ukázať. Na to všetko ale muži svoj útok dokončili, aj keď až v čase 37. Na štafete zaváhal Tušo, ktorému prevísalo vrecko a tak dostali 5 trestných sekúnd.

Keď sme si tam splnili všetky povinnosti rýchlo sme zbalili všetok materiál a aj Mirku a cestovali sme do Krásna. Konala sa tam prvá súťaž SMHL. Ženy po porade s Poriaďancami išli na istotu, pretože kvôli tvrdým sviňanským terčom v ten deň nedokončilo už veľa družstiev. Požičaná Mirka mala premiéru s košom. Baby zmákli útok takmer bez chybičky s výsledným časom 21,09. S týmto časom sa zaradili na 2. miesto, na ktorom sa udržali až do konca. Tak si domov odniesli pekný pohár a pripísali si do tabuľky 13 bodov. Muži išli s požičaným B-éčkarom z Poriadia. Svoj útok ukončili až v čase 37 sekúnd, pretože pravý prúdar bol opäť ďaleko. Maco na ľavom zhodil terč v 19. sekunde.

V nedeľu išli ženy skúsiť šťastie do Bylnic. Rozhodli sa že pôjdu buď- alebo. Aďa s Ivou si trochu popreplietali C-éčku s B-éčkou. Čo už. Aďa nedobehla, takže sme zas získali N. Asi nám to bolo súdené za naše dobré umiestnenie v Krásne.

Autor : Strunka

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.