Obvodové kolo v Slatine

11.06.2010 22:05

Po dlhom upršanom čase prišla krásna sobota a s ňou aj naše obvodové kolo v Slatine. Ako tradične aj tento rok sme sa na tuto súťaž nepripravovali čoho dôkaz je slabšia štafeta u mužov a nepodarený útok u žien. Poďme však pekne po poradí. Na mierne podmočenom teréne sa stretlo 32 družstiev, ktoré si chceli zmerať sily a ukázať čo v nich je. Po úvodnom príhovore sa vyžrebovalo poradie v akom sa súťažilo. Žreb určil našim ženám 22. a mužom 28. štartovné číslo a tak sme začali štafetou. Ženy sa rozbehli s peknými medzičasmi avšak po zlom prebratí štafetového kolika sa im k celkovému času prirátalo 5 trestných sekúnd. Výsledný čas tak bol 100,78s Hneď po ženách nastúpili chlapi a bez problémov zabehli svoj štandardný čas a patrili medzi lepšie zabehnuté štafety. Celkový čas bol 80 sekúnd a 84 stotín. 

Po odbehnutí sme sa sústredili už len na útok. Chlapi pustili ženy skôr a dali im tak možnosť bežať so suchými hadicami. Útok pekne rozbehnutý, ale bez vody to nie je ono. Na sacej strane sa stala chyba. Staronová členka Renáta zle uložila savicu do nádrže a museli spolu s Ivetkou staršou ešte raz naberať! Výsledný čas sa tak zastavil až nad hranicou štyridsiatky. 

Po pokazených mužských útokoch Pravotíc a Podlužian sa zrak sústredil na naše mužské družstvo. V pekne rozbehnutom útoku nebolo čo chlapom vyčítať a s výsledným časom 16:41 boli spokojný všetci. Tento čas nás vyniesol na konečné prvé miesto a zaručil nám aj postup na okresné kolo. Postúpili aj naše ženy a tak 19. júna budeme bojovať v Rybanoch. 

Autor : Ešty

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.