Starosti so súťažou už máme za sebou

01.07.2011 23:36

 

Tak a najťažší víkend v roku 2011 máme za sebou. To nie je len tak, organizovať u nás doma súťaž SMHL, upratať po súťaži, ponáhľať sa na nočnú súťaž na Šišov, tam obhajovať 1. Miesto z predchádzajúcich 2 rokov. Na druhý deň vstávať ráno a absolvovať 2 súťaže. Najskôr v rámci tréningu Strežnice a potom ligová súťaž Ihrište. Ale poďme pekne od začiatku.

Už 3. rok sme organizovali u nás v Dežericiach 3. kolo SMHL. Dúfame že účastníci boli spokojní. Počasie nám našťastie vyšlo, no úvodný útok našich žien už žiaľ nie. Vďaka nejakej záhade sa nám u nás doma zatiaľ nezadarilo. Možno to bude trémou... Tento krát Soňa nenašrobovala koš hneď na prvý pokus. To nás stálo niekoľko cenných sekúnd a výsledný čas bol až 23 sekúnd. Muži to konečne poriadne rozbehli a ukázali čo v nich je a dosiahli pekný čas 15 sekúnd. Keď skončila súťaž a všetko sme upratali, zbalili sme veci a šli sme na nočnú súťaž na Šišov. Chceli sme aj po tretí krát vyhrať a doniesť si domov putovný pohár, už nie iba na rok ale natrvalo. To sa nám našťastie podarilo a s časom 19 sme to tam vyhrali. Muži zaváhali  na koši a s časom 17 obsadili miesto v strede štartového poľa.

V nedeľu ráno si išli ženy odbehnúť do Streženic, kde s časom 18,04 obsadili prvé miesto a domov si odniesli pekný putovný pohár. Potom sme sa presunuli do Ihrišťa na 4. kolo SMHL. Útok žien vyzeral veľmi dobre, až po prúdy. Tam Veronika trochu pooplachovala terč a zhodila ho až v čase 19,75. Aďa mala 17,38. Muži aj na druhý deň zaváhali na koši a dosiahli čas 17,48.

Na záver chceme poďakovať všetkým, ktorí nám pomáhali pri organizovaní našej súťaže, ktorí priložili ruku k dielu a naša súťaž vďaka nim prebehla bez problémov. A vďaka aj ženám za pekné dva putovné poháre, ktoré zdobia našu zasadačku v požiarnej zbrojnici.

Autor : Strunka

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.