Stovkovanie s profesionálmi

26.05.2010 21:07

  Dňa 26. mája sa konalo krajské kolo v hasičskom športe v Dubnici nad Váhom. Je to súťaž profesionálnych hasičov všetkých hazz v trenčiianskom kraji. Keďže bolo povolené štartovať aj dobrovoľným hasičom v disiplíne sto metrov cez prekážky, zúčastnili sa aj naši jednotlivci. Medzi zúčastnenými boli aj reprezentanti Slovenskej republiky v hasičskom športe, takže si naši chalani mohli porovnať výkony so slovenskou špičkou.

Ako prvý sa na štart postavil Martin Kvak. Po odštartovaní sa prejavila nervozita a Martin mal problémy s nábehom na kladinu a udržaním balansu. K problémom na kladine sa pridalo aj neskoré rozhodenie hadíc čo znamenalo už značné zdržanie a do cieľa dobehol v čase 24,48s.

Ďalším v poradí bol Jaroslav Predanocy. Jeho pokus prebehol relatívne v poriadku a časomiera sa zastavila na hodnote 20,35s.

Ako posledný štartoval Marcel Procaccio. Prekážky zvládol dobre, no stotinky mu pribúdali pri zapájaní polospojov. Jeho konečný čas bol 21,72s. Hneď nato nasledovalo druhé kolo. Martin Kvak si zapísal D po tom čo mu vypadla prúdnica pri prekonávaní bariéry a ďalej už v pokuse nepokračoval. Jaroslav Predanocy si polepšil, keď dobehol v čase 19,53s. Nakoniec sa opäť postavil na štart Marcel Procaccio, svoj predchádzajúci čas si pohoršil o 19 stotín keď mal problémy pri zbiehaní z kladiny. V celkovom hodnotení disciplíny skončili naši chalani nasledovne: 9.miesto Jaroslav Predanocy, 25.miesto Marcel Procaccio a 51. miesto Martin Kvak

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.