Úspešný začiatok sezóny

26.04.2010 22:06

 

V sobotu 24.4.2010 sme sa zúčastnili okrskovej súťaže v neďalekých Podužanoch, ktorá bola trochu odlišná od ostatných. Súťažilo sa s PS 12, so 4 savicami. Voda sa sala z kade a hadice sa rozhadzovali. Naši muži sa umiestnili na peknom 3. mieste a ženy na 2. mieste.

Získali sme 2 poháre, čo je na začiatok sezóny slušný výkon. To nás inšpirovalo a preto sme sa rozhodli ísť v nedeľu do Kunovic v ČR na Veľkú Cenu Kunovic. Naši muži chceli vyskúšať svojich nových prúdarov.

Konkurencia však bola veľká. Sily na 3B si zmerali so skúsenými družstvami.

Šťastie im ale neprialo a pošmyknutie pravého prúdara naznačilo, že s lepším umiestnením sa môžu rozlúčiť. Dobehli v čase 29 sekúnd a skončili na 18. mieste. Nasledovalo skrátenie dráhy na 2B pre ženy.

S odhodlaním dosiahnúť čo najlepší čas sa nám po bezchybnom výkone časomiera zastavila na čase 19,26. To pre nás znamenalo 1. miesto, napriek tomu že nám konkurovalo ďaších 12 ženských družstiev.

Po dlhej nedeli sme si domov na Slovensko odviezli pohár za naše prvé miesto a aj putovný pohár o ktorý budeme bojovať aj budúci rok.  

Autor : Strunka

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.