Vyčerpávajúci víkend

01.07.2010 21:58

Dňa 26.6. sme u nás doma organizovali 3. kolo SMHL. Na príprave súťaže sme si dali záležať, aby boli všetci spokojní, no po odbehnutí ženského družstva so štartovným číslom 1 naša spokojnosť pominula. Ženský útok sme rozbehli, ako obvykle bez chyby, no po výstreku z prudníc, keď už mala byť na rade radosť z času, B-éčka na mašine poddala a vyvliekla sa z polospojky. Preto náš útok skončil s písmenkom N na výslednej tabuly.

Naši muži, odhodlaní prekonať smolu na ligových kolách svoj útok dokončili s časom 16,52, pričom lepší prúdar Marcel mal čas 15,10 . Po odbehnutí oboch družstiev sme sa opäť venovali organizácii súťaže. Ked´sme vystrojili aj posledné družstvo zbalili sme slnečníky a lavice a presunuli sme sa na nočnú súťaž do Šišova. Najskôr šli ženy. Zopakovalo sa to isté ako pred rokom. Neúspech na domácej súťaži, no bezchybný výkon na nočnej. S časom 17,41 ľavý prúd 16,58 sme sa usadili na prvom mieste, ktoré už do konca súťaže nikto neprekonal.

Naši muži na nočnej rozbehli vo veľkom. Po výbornej sacej strane v očakávaní výborného času ich radosť pokazila B-éčka, ktorá sa roztrhla 5m pred rozdeľovačom. Takže ich útok si zaslúžil N.

V nedeľu sme sa my, ženy, rozhodli po ceste do Ihrišta odbehnúť súťaž v Strieženiciach keďže je to od seba iba 3 km. Bohužiaľ, aj tam nás zradila technika. Rezervná B-éčka sa roztrhla a rozdeľovač vyniesla vysoko do vzduchu, čo schladilo našu Strunku. Takže, rovnako ako doma aj tam sme si zapísali N.  

V Ihrišti, na 4. Ligovom kole s poslednými B-éčkami, ktoré sme doma mali s priemerom 75 mm. My, ženy, sme dosiahli čas 18,96 po ubratí na mašine, pretože Strunku rozdeľovač zvalil na trávnik pričom jej spôsobil zranenie a vyradil ju na 2 týždne.
Naši muži sa postupne zlepšujú, čo predviedli aj v Ihrišti so svojím kvalitným výkonom s časom 15,42 obsadili 11. miesto a zapísali si body do ligovej tabuľky.

Po všetkých našich víkendových neúspechoch nám zalepil oči aspoň putovný pohár z nočnej súťaže zo Šišova, ktorý sme si priniesli my ženy. A pre mužov postupné zlepšenie sa na ligových kolách. Dúfajme, že sme si svoje nešťastie vybrali už na celý rok .  

Autor: Strunka
 

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.