Cirkus v lige pokračuje

21.06.2011 16:44

 

2. ligová súťaž na nás čakala v Moškovci. Na koši sa po roku predviedla Renáta. Tá nervózne čakala ako to dopadne. Prekvapila všetkých a zvládla to bez problémov . Na ľavom prúde Aďa zhodila terč v čase 17,51 ale žiaľ Veronika až v čase 18,97 čo nám v konečnom  dôsledku stačilo na 3. Miesto.

Mužom sa zase raz nedarilo. Hoci Maco predviedol skvelý výkon a terč padol už v čase 14,71, Michal pooplachoval pravý terč a zhodil ho až v čase 20,79. Na bečkách sme mali požičaného B-éčkara z Lehoty pod Vtáčnikom za čo mu ďakujeme.

Po odbehnutí sme rýchlo  naložili veci na vozík a išli sme na okresnú súťaž na Malú Hradnú, kde postúpili len ženy. Štafetu sme odbehli zo žien najlepšie, s časom 93,00. Pri útoku sme bežali po rozmočenom teréne. Tu sa prúdarky nepredviedli a s  opláchnutím terčov ich zhodili až v čase 23,47. Toto nám stačilo na prvé miesto a pohár ako obvykle v našom okrese cestoval opäť do Dežeríc, za čo dievčatám poďakoval aj pán starosta po príchode do zbrojnice a nechal nám malú pozornosť ,ktorú vypijeme na ukončení sezóny.

Autor : Strunka

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.