Finále SMHL v Ďurďovom

22.09.2009 20:45

Dňa 12. septembra sa v obci Ďurďové uskutočnilo posledné kolo Slovensko-Moravskej hasičskej ligy. Súťaž sa konala v peknom hasičskom areáli, ktorý je každým rokom kvalitnejší.

O 12:00 sa začali posledné boje o body do konečnej tabuľky. Jediným kľudným družstvom bol Brumov A, ktorý si už v Nedašove zaistil prvenstvo v lige. Ako osemnáste štartovali naše ženy s požičanou pravou prúdiarkou. Útok sa rozbehol veľmi pekne, avšak pretočená hadica pravej prúdiarky a následné prášenie nestačili na tvrdý terč a tak naše ženy svoj útok nedokončili.

O dasať družstiev neskôr štartovali naši muži. Pri tesných rozdieloch v tabuľke sa mohli chalani pri dobrom výsledku umiestniť na 7 mieste, takže istotne vládla aj nejaká ta nervozita. Pekne rozbehnutý útok s menším zaváhanim na sacej strane pokračoval až k prúdiarom, ktorý si vybrali kus smoly a terče zrazili v čase 15,98 pravý a 16,68 ľavý. Tento čas stačil na konečné 17 miesto a v konečnom hdnotení SMHL sa muži umiestnili na peknom jedenástom mieste.

Ďalej, ako už býva na finálovej súťaži bežali tými "All Stars". Naše farby hájila vo výbere žien naša ľavá prúdiarka Aďa Kvaková. Pekný útok žien skončil s časom 18,60 s rýchlejším ľavým prúdom 16,92. Týmto Aďa potrvrdila svoje vysoké kvality.

Potom pokračovalo celkové vyhodnotenie, kde boli odmenené prvé tri dtužstvá mužov a žien. Potom pokračovali oslavy a zábavný program až do rána.

Muži SMHL:

1. Brumov A

2. Zbora

3. Nedašov

 

Ženy SMHL:

1. Nedašová Lhota

2. Moškovec

3. Pečeňany

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.