Nešťastie sme si už hádam vyčerpali

18.07.2011 21:52

 

Náš ďalší útok sme predviedli v Zbore. Tam sme si vyčerpali smolu už až do konca roka. Dúfajme! Po vybehnutí zo štartovej čiary išli baby na plno. Pri základni sa Iva pošmykla a vykotila sa horeznak a spoje spravila na poslednú chvíľu. Keď bolo všetko roztiahnuté, voda na rozdelovači spravila to, čo nikto nečakal. Na ľavej C-éčke nevydržala gumička a zo spoja začala striekať gumička. Pravý prúd mal zostrek 19. Iva zastavila na ľavej strane vodu a chcela spoj popraviť, no s vydutou gumičkou to bolo nereálne. Napriek tomu, že bola celá mokrá, nezachránila to. Preto sme útok nedokončili, a tak nám na tabuli svietilo veľké N.

Muži išli priemerne, ako vždy. Strojník Tomáš robil spoj pravému prúdarovi až príliš dlho a tak zdržal celý predok. Michalovi to vytrhlo z rúk C-éčku. Chalani aj napriek tomu  útok dokončili s časom 20.

Nešťastné ženy si chceli napraviť reputáciu a tak sa vybrali na súťaž do Soblahova. Dosiahli čas 19 a obsadili 3. miesto.

V nedeľu sme si namiesto obeda odbehli na súťaž do Dohňan. V silnej konkurencii sme s časom 18,16 obsadili výborné 2. miesto. Veronika na pravom prúde mala 17,86. A tak pohár za druhé miesto cestoval k nám do Dežeríc.

Autor : Strunka

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.