Nová sezóna

02.05.2011 22:00

 

Dňa 16.4.2011 sme sa zúčastnili najväčšej súťaže v Česku a na Slovensku v Širokom Dule. Tejto súťaže sa zúčastnilo 150 mužských a 40 ženských družstiev. Zo Slovenska tam bolo 10 mužských a 3 ženské družstvá.

Ženy svoj útok predviedli v pozmenenej zostave, nakoľko si Motyčka pri tréningu poranila ruku. Boli sme nútení požičať si Mirku so Zlatník. Po výstrele zvládli dievčatá základňu bez chybičky, no po vybehnutí dopredu nechtiac B-éčkarka šliapla Adi na C-éčku. Po tejto nehode Adi vypadlo klbo druhej C-éčky z ruky. Vďaka tomu nedobehla na nástrekovú čiaru a z veľkej diaľky nezrazila terč. Na tabuľku nám tak zapísali N. Pravá prúdarka Veronika zhodila terč po prestreku v čase okolo 18 sekúnd. To by bol celkom slušný čas do prvých 6. miest. Nuž čo, veríme, že do tretice všetko dobré, že nabudúce nám to už vyjde. Ďakujeme Mirke za pomoc, dúfame že keď bude treba, pomôže nám aj nabudúce.

Muži tiež bežali v pozmenenej zostave na prúdoch, pretože Maco si zranil rameno na futbale a Mišo na pravom prúde mal svoju premiéru, bežal prvú súťaž. Sacia strana dala vodu za 7,4 čo bolo výborné, no obidvaja prúdari  nestíhali a mali prestreky až 3 sekundy. Výsledný čas 17,64 im stačil až na 57. miesto. Ľavý prúdar mal čas 16,71. Ďakujeme Peťovi z Ďurďového, že nám vypomohol na ľavom prúde.

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.