Úspešná nedeľa v Ozorovciach

19.07.2009 21:40

Dňa 12.7. sa naše družstvá zúčastnili memoriálu Viliama Peťovského v Horných Ozorovciach. Zišla sa tam dosť veľká konkurencia ligových družstiev zo širokého okolia. Na trati s krátkym päťmetrovým nábehom a mäkkými terčami sa dali očakávať časi okolo 13 sekúnd. Medzi prvými družstvami štartovali ženy zo Zlatník. Tie predviedli pekný čas 16,42s ktorý sa dal už len ťažko prekonať.

Po nich nastúpili ženy s pečenian od ktorých sa očakával tiež podobný vžkon, avšak domotaná hadica na ľavom prúde zmarila šancu na dobrý čas. Ďalej nasledovali naše ženy, ktoré dokázali že žiadný čas nieje neprekonateľný a svoj útok dokončili v čase 16,18s s lepším ľavým prúdom 15,74s. Tento čas sa už nepodarilo prekonať žiadnému ženskému družstvu a tak naše ženy skončili na konečnom prvom mieste.

Potom sa na štart postavili naši muži, ktorý mali neľahkú úlohu prekonať čas chalanov zo Svinnej 13,82. Útok sa rozbehol svižným tempom a časomiera sa po menšom prestreku zatavila na hodnote rovných 14 sekúnd. Čas našich chalanov a aj chalanov zo svinnej prekonal až "výchor" z Podlužian. Po stopercente odvedenej práci Doda a Milana na sacej strane nepochybili ani ďalší členovia tímu a ich výsledný čas bol 12,74s. Toto poradie sa už do konca súťaže nezmenilo a tak naši muži skončili na konečnom treťom mieste.

 

Autor: Martin Kvak

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.