V Soblahove muži 1. a ženy 3. miesto

19.07.2009 11:22

Zo súťaže v Lednických rovniach sa naše družstvá presunuli na súťaž do Sobladova. Ženy povzbudené úspechom na ligovej súťaži chceli predviesť výbornú formu aj tu, muži naopak po neúspechu potrebovali zdvihnúť sebavedomie. Po rýchlom presune z Ledrovu už na rozbehnutú súťaž nebolo ani moc času na prípravu materiálu nieto ešte nato, aby sme sa družstvá dostlai do psychyckej pohody.

Na štartovú čiaru sa ako prvé postavili ženy a predvidli priemerny výkon, ktorý ich dostal na priebežné prevé miesto. Ďalším dvom ženským družstvám sa ich čas podarilo prekonať a tak odsunuli naše ženy na výslednú tretiu pozíciu.

Avšak neprekonali najrýchlejší zostrek našej ľavej prúdiarky, ktorá si za svoj výkon odniesla aj trofej.

Potm nastúpili na štart naši muži, ktorý predviedli po zaváhaní košiara v kadi slabý výkon, ktorý stačil len na siedme miesto. Usporiadatelia rátali s menšou účasťou, preto sa malo bežať na dve kolá. Po odbehnutí ostatných družstiev, kde najlepší a môžme povedať aj najkrajší útok predviedli chalani z Krásna sa konala porada veliteľov. Kde sa rozhodlo, že prvých desať mužských družstiev postupuje do druhého kola a konečné poradie sa určí podľa výsledkov v druhom kole.

Naši muži sa postavili na štart ako tretí v poradí a zabehli slušný čas, ktorý by však nik netipoval na prvenstvo. Po odbehnutí pár ďalších družstiev, ktoré buď nedokončili, alebo dokončili s hrubými chybami sa naši muži stále držali na prvej priečke. Ich čas však neprekonali ani ďalšie družstvá a tak im ostalo prvenstvo.

 

Autor: Martin Kvak

Späť

Vyhľadávanie

Copyright © 2010 DHZ Dežerice. Všetky práva vyhradené.